úterý 8. prosince 2015

Roulette Pravidla
V té či oné formě rulety to bylo známé po staletí. Předpokládá se, že známá kolo sestávala pouze ze 31 čísel, avšak dnes jsou typicky 37 (v Evropě), nebo 38 (v USA). Výsledkem je, že šance na vítězství se mírně liší v závislosti na odrůdě hry. Postupně, ruleta se stal stěžejní hru současných kasin po celém světě.
Všeobecné informace
Evropská ruleta Kolo se skládá z 37 oddílů číslovaných od 0 do 36. Tím se šance na vítězství hráčů v něm více než u jiných odrůd (např. USA), které mají více komor.
Tabulka sázení je rozdělena do dvou hlavních částí: z vnitřní části a vnější části. Každý nabízí mnoho různých způsobů, jak sázet.
Ve vnitřní části se vybrat jeden, uspořádány vedle sebe na stole nebo skupinu čísel (až šest číslic).
Vnější část obsahuje dvojici: červená nebo černá, vysoké nebo nízké, a sudý nebo lichý (každá kategorie zahrnuje 18 čísel). Můžete také dát šest 12-číselné rostliny (tři takzvané "sloupců", a tři - "tucet").
Dále, tam jsou skupiny od 7 do 17 čísel uspořádaných v různých segmentech kruhu. Taková zařízení mohou být umístěny snadno v oblasti zvané závodní dráha (ang. Racetrack), který vypadá jako ruleta kasino , odrážet jeho sadu čísel, na rozdíl od hlavního pole sázek, kde se čísla jsou uspořádány v pořadí.
Hratelnost a pravidla hry
Když hráč sedí u stolu, vybrat barvu čipy, které budou přiděleny na něj přes celou hru. Pak stačí Vyberte hodnotu žetonů v sázkovém a počet současných sázek na sázkovou oblast.
Prostřednictvím tohoto množství možností, mohou začínající hráči ruleta zdát složité. Ale ve skutečnosti sázení Pravidla jsou jednoduchá a mohou být kontrolovány na několika vět:
Použití interní a externí zařízení, můžete se vsadit na libovolný počet nebo kombinaci čísel. Uvědomte si, že žádná z vnějších rostlin nesmí být nižší, než je minimální v tabulce. Totéž platí pro součtu uvnitř sázek. Minimální výše síly každou oblast zvlášť.
V případě vítězství na přiznání účtu dal částku a platební částka závisí stawianej a zahraniční platby (viz níže). Při ztrátě sázku je ztracena.
PokerStars automaticky sleduje množství umístěn a nebude vám umožní umístit na stůl rostlinu pod nastavené minimum. Je-li zvoleno označení je nižší, než je nejmenší přípustnou, nejprve, kliknutím na sázení zvýšit minimální vsazenou částku.
Tento software automaticky rozpozná, že se uvnitř sázky jsou kumulativní, takže tato sekce můžete umístit žetony nižší než minimální, ale jejich součet musí být dosaženo. Pokud se tak nestane, budou sázky, které nedosahují nejnižší požadovanou sumu být odstraněno, když se kolo uvede do pohybu (po časovém sázení).
Ve hře více hráčů po ukončení sázek, budou všechny sázky vyhráli nebo prohráli. Když tabulky jednotlivé sázky nebudou považovány za aktivní, dokud nebude potvrzeno akce, a úžasné kolo v pohybu, není stisknuto.

Žádné komentáře:

Okomentovat